Opiniones de Emocions de Blanc

Emocions de Blanc

Emocions de Blanc

Alp, Girona

María B. Enviado el 26/10/2024

Claudia es genial!!! - Clàudia és genial!!

Estoy muy agradecido por el acompañamiento que nos ha hecho Claudia a lo largo de la planificación y celebración de nuestra boda. Profesional, organizada, empática, creativa y encantadora. ¡Muchas gracias por hacer de nuestro día algo inolvidable!!! ¡Un fuerte beso!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Estic molt agraïts per l'acompanyament que ens ha fet la Clàudia al llarg de la planificació i celebració de la nostra boda. Professional, organitzada, empàtica, creativa i encantadora. Moltes gràcies per fer del nostre dia quelcom inoblidable!!! Un fort petó!

Respuesta de Emocions de Blanc:

Belén! ¡Muchísimas gracias! Dejarme poder formar parte de todo eso ha sido magnífico, la verdad. ¡Un fuerte abrazo a los dos!
  • Laura
    Laura V. Enviado el 14/10/2024

Una experiència única!

Al principi vam tenir alguns dubtes sobre si necessitàvem o no wedding planner. Conèixer i connectar amb la Clàudia, va fer adonar-nos de quant la necessitàvem per aconseguir el nostre dia somiat. Vam passar de creure que podíem prescindir d'una figura com la seva a convertir-se amb la persona de confiança i de màxima importància per a nosaltres durant tot aquest procés.
    Realment tot un encert! Trobarem a faltar les reunions dels dimarts a la tarda!🤍

Respuesta de Emocions de Blanc:

Laura! ¡Nosotros también echaremos de menos nuestras reuniones de los martes! Ha sido un auténtico placer compartir esta etapa con ustedes. ¡Os deseo toda la felicidad en esta nueva aventura que empieza juntos! 🤍
    Laura! Nosaltres també trobarem a faltar les nostres reunions dels dimarts! Ha estat un autèntic plaer compartir aquesta etapa amb vosaltres. Us desitjo tota la felicitat en aquesta nova aventura que comenceu junts! 🤍

• Aleix
    Aleix B. Enviado el 14/10/2024

Dia increïble gràcies a la Clàudia!

Per a nosaltres, la Clàudia ha estat molt més que l’organitzadora de la nostra boda. Una persona alegre, propera i riallera, amb la que hem pogut compartir moments molt i molt bonics durant aquest procés.
    Tornaríem a comptar amb ella i a repetir cada pas, perquè el resultat no podria haver sigut millor!

Respuesta de Emocions de Blanc:

Aleix, muchas gracias de todo corazón! Ha sido un auténtico placer acompañarle en un momento tan especial de sus vidas. Su confianza y complicidad han hecho que todo el proceso fuera mágico, y estoy muy feliz de saber que el resultado ha sido lo que soñaba. ¡Volvería a repetir cada paso con vosotros, sin lugar a dudas! ¡Os deseo toda la felicidad del mundo!
    Aleix, moltes gràcies de tot cor! Ha estat un autèntic plaer acompanyar-vos en un moment tan especial de les vostres vides. La vostra confiança i complicitat han fet que tot el procés fos màgic, i estic molt feliç de saber que el resultat ha estat allò que somiàveu. Tornaria a repetir cada pas amb vosaltres, sense cap mena de dubte! Us desitjo tota la felicitat del món!
  • Sory
    Sory L. Enviado el 16/09/2024

Mi boda soñada

Cuando decidimos contactar con Emocions de Blanc supimos que eran los indicados para la organización de nuestra boda. Claudia y Jordi nos entendieron a la perfección y nos trasmitieron mucha confianza desde el momento 0. Hemos podido disfrutar del proceso gracias a que ellos se encargaban de todo y cualquier problemilla, ellos lo solucionaban al momento. Agradecida por el resultado. Volvería a escoger Emocions de Blanc otra vez.

Respuesta de Emocions de Blanc:

¡Muchísimas gracias por tus palabras Sory! Nos alegra enormemente saber que pudierais disfrutar del proceso y que os sentisteis acompañados en todo momento. Para nosotros, lo más importante es que todo salga perfecto y que vosotros solo tengáis que preocuparos de disfrutar. Ha sido un verdadero placer formar parte de vuestro día y hacerlo realidad tal como lo soñabais. ¡Os deseamos toda la felicidad del mundo!
  • Sory
    Sory L. Enviado el 10/09/2024

Mi boda fue un sueño!

• Natalia
    Natalia A. Enviado el 13/08/2024

Excelente experiencia! - Excel•lent experiència!

Trabajar con Claudia y Jordi ha sido verdaderamente muy gratificante. Son personas muy cercanas y profesionales, se nota que les gusta lo que hacen y por eso buscan la perfección en todo. Estamos muy agradecidos del acompañamiento y trato recibido tanto en la preparación como en el día de la boda. ¡Sin duda repetiríamos!
    Treballar amb la Clàudia i en Jordi ha estat verdaderament molt gratificant. Són persones molt properes i professionals, es nota que els hi agrada el que fan i per això busquen la perfecció en tot. Estem molt agraïts de l’acompanyament i el tracte rebut tant en la preparació com en el dia del casament. Sens dubte repetiriem!

Respuesta de Emocions de Blanc:

Nati! Muchas gracias por haber apostado por nosotros desde el principio. ¡Haberos conocido ha sido un regalo! ¡Un besito, bonitos!
    Nati! Moltes gràcies per haver apostat per nosaltres des del principi. Haver-vos conegut ha estat un regal! Un petonàs, bonics!
  • P
    Pablo C. Enviado el 13/08/2024

Boda Cerdaña

Claudia da un servicio extra de wedding planer, que no se puede pagar, y es la implicación personal en el proyecto. Esto marca la diferencia y hace que bodas complejas, como la nuestra, sea un éxito, sorteando muchos imprevistos y dificultades. La respuesta siempre inmediata hace que te sientas siempre respaldado y ofrece un punto extra d confianza, muy necesario al afrontar una boda. Absolutamente recomendable sin duda alguna

Respuesta de Emocions de Blanc:

Haber podido formar parte de vuestra boda ha sido una auténtica locura. Nos hemos entendido perfectamente desde el principio, y eso ha convertido todo este proceso en algo divertido y emocionante. Mil gracias por confiar en nosotros y por dejarnos formar parte de vuestra maravillosa historia. ¡Nos vemos pronto por la Cerdanya!
  • Laura
    Laura Enviado el 06/08/2024

Boda en la Cerdanya

Ahora que ya nos hemos casado, echaré de menos a Claudia!!!... Ha sido la mejor WEDDING PLANNER que podíamos tener: cercana, cariñosa, atenta... Nos ha ayudado muchísimo a montar una boda complicada ya que teníamos que contratar a todos los proveedores uno a uno, y ella nos ha recomendado y ha hecho de nexo entre unos y otros. Y durante toda la organización ha ido resolviendo todos los imprevistos y contratiempos de forma voluntariosa, fácil y calmada.
    El resultado ha sido una boda hecha a nuestra medida, muy personal y hemos superado todas las expectativas propias y también las de los invitados.
    Y ha quedado ALUCINANTE!! Yo creo que pocas bodas en la Cerdanya pueden superar la nuestra!!

Ara que ja ens hem casat, trobaré a faltar a la Clàudia!!!... Ha estat la millor WEDDING PLANNER que podíem tenir: propera, cariñosa, atenta... Ens ha ajudat moltíssim a muntar un casament complicat ja que havíem de contractar tots els proveïdors un a un, i ella ens ha recomenat i ha fet de nexe entre els uns i els altres. I durant tota l'organització ha anat resolent tots els imprevistos i contratemps de forma voluntariosa, fàcil i calmada.
    El resultat ha estat un casament fet a la nostra mida, molt personal i hem superat totes les expectatives pròpies i també la dels invitats.
    I ha quedat ALUCINANT!! Jo crec que pocs casaments a la Cerdanya poden superar el nostre!!

Respuesta de Emocions de Blanc:

Laura, quin plaer haver estat al vostre costat al llarg de tots aquests mesos. Gràcies per haver confiat amb nosaltres des del principi. Va ser un dia molt especial i no va poder acabar de millor manera, quin súper concert!!!! Us desitgem el millor!!
  • I
    Iratxe i Àlex Enviado el 01/07/2024

Calma i precisión - Calma i presició

Claudia nos ayudó mucho a la hora de encontrar proveedores y de transmitir calma y paz. Todo estuvo controlado en todo momento. Siempre con una sonrisa y dispuesta a facilitar todo lo que le pedíamos.
    La Clàudia ens va ajudar molt alhora de trobar proveïdors i de transmetre calma i pau. Tot va estar controlat en tot moment. Sempre amb un somriure i disposada a facilitar tot el que li demanàvem.

Respuesta de Emocions de Blanc:

Qué gusto poder haber coincidido con vosotros! ¡Me lo han puesto todo muy fácil, sois fantásticos! ¡Nos vemos pronto!
    Quin gust poder haver coincidit amb vosaltres! M'ho heu posat tot molt fàcil, sou fantàstics! Ens veiem aviat!