Opiniones de Foto&Film by ProduccionsMC
Jessica S. Enviado el 10/11/2024Valoración 5 de 5
Increíble 😍
Gracias a Jordi y a su equipo por hacer que este día fuera tan especial. Todo fue perfecto de la A a la Z. Nos ayudaron durante todo el año previo a nuestra boda. Los recomendaría al 100%, y las fotos son preciosas. Muchas gracias por todo.Gracias a Jordi y a su equipo por hacer que este día fuera tan especial. Todo fue perfecto de la A a la Z. Nos ayudaron durante todo el año previo a nuestra boda. Los recomendaría al 100%, y las fotos son preciosas. Muchas gracias por todo.Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
¡Muchas gracias Jessica! Un honor poder formar parte de vuestro gran día ¡fué todo precioso! Os deseamos lo mejor ¡Un fuerte abrazo! -
Alexandra M. Enviado el 06/11/2024Valoración 5 de 5
Sois increíbles y haceis magia- Sou increïbles i feu màgia
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jordi i Eva, no tenim paraules que puguin plasmar tot el nostre agraïment pel suport i acompanyament rebut durant tot el procés i per la vostra feina el dia del casament i posteriorment. Des del primer moment, sempre vau estar molt pendents i ens vau assessorar i ajudar de manera honesta i amorosa sobre el que ens podíeu oferir. Ja des d'un inici es podia intuir que sou grans persones, però també grans professionals. Quan vam començar a organitzar-ho tot no teníem massa clar el tema de les fotos i vídeo, ja ho sabeu, però després de tot podem assegurar que és de les millors decisions que vam prendre, sobre tot al vostre costat. La comunicació sempre ha sigut fluïda i el fet de comptar amb la web de foto-film ha sigut un plus afegit. La sessió pre-boda va anar súper bé, era la primera presa de contacte i ens vau fer sentir molt còmodes com si ho haguéssim fet de tota la vida! I què dir del dia del casament... vau fer una feina excel·lent en la planificació i us vau integrar de tal manera que en cap moment vam sentir la pressió d'haver d'estar pendents de les càmeres. El dia va transcórrer amb naturalitat, i vosaltres vau aportar la vostra creativitat i experiència per a obtenir uns resultats de pel·lícula i de revista. Tant el mini-film com les fotografies han quedat precioses, divertides, emocionants... un record inoblidable que no podria haver estat igual sense vosaltres. Estem encantats que forméssiu part del nostre dia i sense dubte tornaríem a comptar amb vosaltres i us recomanarem als nostres familiars i amics! Gràcies, de tot cor, per formar part del nostre dia i per fer-ho possible... sou increïbles i feu màgia, i us desitgem tots els èxits del món perquè us ho mereixeu, perquè el que feu i com ho feu marca la diferència. Una abraçada i esperem veure-us aviat!Jordi y Eva, no tenemos palabras que puedan plasmar todo nuestro agradecimiento por el apoyo y acompañamiento recibido durante todo el proceso y por su trabajo el día de la boda y posteriormente. Desde el primer momento, siempre estuvo muy pendientes y nos asesoró y ayudó de manera honesta y amorosa sobre lo que nos podía ofrecer. Ya desde un inicio podía intuirse que sois grandes personas, pero también grandes profesionales. Cuando empezamos a organizarlo todo no teníamos demasiado claro el tema de las fotos y vídeo, ya lo sabéis, pero después de todo podemos asegurar que es de las mejores decisiones que tomamos, sobre todo a su lado. La comunicación siempre ha sido fluida y el contar con la web de fotofilm ha sido un plus añadido. La sesión pre-boda fue súper bien, era la primera toma de contacto y nos hizo sentir muy cómodos como si lo hubiéramos hecho de toda la vida! Y qué decir del día de la boda... hizo un trabajo excelente en la planificación y se integró de tal manera que en ningún momento sentimos la presión de tener que estar pendientes de las cámaras. El día transcurrió con naturalidad, y vosotros aportó su creatividad y experiencia para obtener unos resultados de película y de revista. Tanto el minifilm como las fotografías han quedado preciosas, divertidas, emocionantes... un recuerdo inolvidable que no podría haber sido igual sin vosotros. Estamos encantados de que formarais parte de nuestro día y sin duda volveríamos a contar con vosotros y les recomendaremos a nuestros familiares y amigos! Gracias, de todo corazón, por formar parte de nuestro día y por hacerlo posible... sois increíbles y haz magia, y te deseamos todos los logros del mundo para que merezcan, porque lo que hace y cómo lo hace marca la diferencia. ¡Un abrazo y esperamos veros pronto!
Jordi i Eva, no tenim paraules que puguin plasmar tot el nostre agraïment pel suport i acompanyament rebut durant tot el procés i per la vostra feina el dia del casament i posteriorment. Des del primer moment, sempre vau estar molt pendents i ens vau assessorar i ajudar de manera honesta i amorosa sobre el que ens podíeu oferir. Ja des d'un inici es podia intuir que sou grans persones, però també grans professionals. Quan vam començar a organitzar-ho tot no teníem massa clar el tema de les fotos i vídeo, ja ho sabeu, però després de tot podem assegurar que és de les millors decisions que vam prendre, sobre tot al vostre costat. La comunicació sempre ha sigut fluïda i el fet de comptar amb la web de foto-film ha sigut un plus afegit. La sessió pre-boda va anar súper bé, era la primera presa de contacte i ens vau fer sentir molt còmodes com si ho haguéssim fet de tota la vida! I què dir del dia del casament... vau fer una feina excel·lent en la planificació i us vau integrar de tal manera que en cap moment vam sentir la pressió d'haver d'estar pendents de les càmeres. El dia va transcórrer amb naturalitat, i vosaltres vau aportar la vostra creativitat i experiència per a obtenir uns resultats de pel·lícula i de revista. Tant el mini-film com les fotografies han quedat precioses, divertides, emocionants... un record inoblidable que no podria haver estat igual sense vosaltres. Estem encantats que forméssiu part del nostre dia i sense dubte tornaríem a comptar amb vosaltres i us recomanarem als nostres familiars i amics! Gràcies, de tot cor, per formar part del nostre dia i per fer-ho possible... sou increïbles i feu màgia, i us desitgem tots els èxits del món perquè us ho mereixeu, perquè el que feu i com ho feu marca la diferència. Una abraçada i esperem veure-us aviat!-
Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
Madre mía Alexandra... nos habéis descuadrado totalmente... muchísimas gracias por vuestra súper recomendación... ha sido una inyección de adrenalina y nos habéis recordado porqué nos dedicamos a esto ¡por parejas como vosotras! ¡No tenemos palabras para agradeceros como no habéis cuidado y valorado siempre! ¡Ha sido un enorme placer haberos conocido!
-------------------------------------------------------------
Mare meva Alexandra... ens heu deixat descol.locats... moltíssimes gràcies per la vostra gran recomanació... ha sigut una injecció d'adrenalina i ens heu fet recordar el perquè ens encanta la nostra feina... per parelles com vosaltres! No tenim paraules per agraïr-vos com es heu cuidat i valorat sempre! Un plaer dels grans haver-vos conegut! -
Anna Enviado el 03/07/2023Valoración 5 de 5
Boda Anna y Joan / Casament Anna i Joan
-----------------------------------------------------
Gràcies per poder tenir un record tan bonic del nostre gran dia! Sou un gran equip de professionals i ens ho hem passat superbé fent el reportatge!¡Gracias por poder tener un recuerdo tan bonito de nuestro gran día! ¡Sois un gran equipo de profesionales y nos lo hemos pasado soberbio haciendo el reportaje!
-----------------------------------------------------
Gràcies per poder tenir un record tan bonic del nostre gran dia! Sou un gran equip de professionals i ens ho hem passat superbé fent el reportatge!Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
Ostras Anna... Sin palabras... Un placer poder formar parte de vuestro día... Fue todo precioso... ¡Estabais radiantes de felicidad!
¡Muchas felicidades a los dos!
-------------------------------------------------------
Ostres Anna... sense paraules... un plaer poder formar part del vostre dia... va ser tot preciós... estàveu radiants de felicitat!
Moltes felicitats als dos! -
Eugenio J. Enviado el 26/02/2023Valoración 5 de 5
Boda de Susanna y Eugenio / Casament Susanna i Eugenio
-------------------------------------------------------
La nostra experiència amb vosaltres ha estat meravellosa, no només la més que bona feina que heu fet que ha sobrepassat les nostres expectatives i també l'assessorament que hem rebut per part vostre ens ha ajudat molt. Jordi i Eva, només donar-vos mil gràcies per tot.Nuestra experiencia con vosotros ha sido maravillosa, no solo el más que buen trabajo que habéis hecho que ha sobrepasado nuestras expectativas y también el asesoramiento que hemos recibido por parte vuestra nos ha ayudado mucho. Jordi y Eva, solo daros mil gracias por todo.
-------------------------------------------------------
La nostra experiència amb vosaltres ha estat meravellosa, no només la més que bona feina que heu fet que ha sobrepassat les nostres expectatives i també l'assessorament que hem rebut per part vostre ens ha ajudat molt. Jordi i Eva, només donar-vos mil gràcies per tot.Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
Que decir de vosotros pareja... apostásteis por nuestro trabajo con los ojos cerrados y eso no tiene precio... ¡Gracias a vosotros!
Después de años de espera ¡vuestro día fué memorable!
¡Muchas felicidades!
.........................................................................................
Que dir de vosaltres parella... veu apostar per la nostra feina amb els ulls tancats i això no té preu... ¡Gràcies a vosaltres!
Després d'anys d'espera... el vostre dia va ser memorable!
Moltíssimes felicitats! -
Judit R. Enviado el 19/02/2023Valoración 5 de 5
Recomendables 100%
Desde el primer momento que vimos el trabajo de foto&film no tuvimos ninguna duda en que fueran ellos los que inmortalizaran todos los momentos de nuestro día y asi fue, se adaptan super de bien y nos ayudaron en todo, en la sesión preboda nos hicieron sentir muy cercanos y nos hicieron reir sin conocernos.
El resultado final a sido increible y perfecto todo el equipo son maravillosos y grandes personas, sin duda los volveriamos a elegir.
Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
Muchísimas gracias Judit... trabajar con vosotros fue muy fácil... sois una pareja más que expresiva y vuestros vídeos y fotos nos ponen la piel de gallina... ¡felicidades por vuestro gran día! -
Imma S. Enviado el 16/08/2022Valoración 5 de 5
¡Fantásticos! / Fantàstics!
----------------------------------------------------
Tot l'equip de Foto&Film són fantàstics, des del primer dia que vam contactar amb ells vam tenir clar que estaríem en mans d'uns grans professionals i persones! Fan una feina cuidant el detall i de molt bona qualitat, tenim unes fotos i vídeos impressionants des del dia del preboda fins al dia del nostre casament, sempre mantenint la nostra naturalitat i reflectint totes les emocions que aquell dia es van viure. El resultat final de tota la feina és espectacular! Sense cap mena de dubte us tornaríem a escollir una altra vegada!Todo el equipo de Foto&Film son fantásticos, ¡desde el primer día que contactamos con ellos tuvimos claro que estaríamos en manos de unos grandes profesionales y personas! Hacen un trabajo cuidando el detalle y de muy buena calidad, tenemos unas fotos y vídeos impresionantes desde el día del preboda hasta el día de nuestra boda, siempre manteniendo nuestra naturalidad y reflejando todas las emociones que ese día se vivieron. ¡El resultado final de todo el trabajo es espectacular! ¡Sin duda os volveríamos a escoger otra vez!
----------------------------------------------------
Tot l'equip de Foto&Film són fantàstics, des del primer dia que vam contactar amb ells vam tenir clar que estaríem en mans d'uns grans professionals i persones! Fan una feina cuidant el detall i de molt bona qualitat, tenim unes fotos i vídeos impressionants des del dia del preboda fins al dia del nostre casament, sempre mantenint la nostra naturalitat i reflectint totes les emocions que aquell dia es van viure. El resultat final de tota la feina és espectacular! Sense cap mena de dubte us tornaríem a escollir una altra vegada!-
Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
Gracias, Imma... Qué ilusión veros así de contentos con el resultado; para nosotros es lo más importante. ¡Felicidades por vuestro precioso día! ¡Y muchísimas gracias por dejarnos formar parte de él!
------------------------------------------
Gràcies, Imma... Quina il·lusió veure-us així de contents amb el resultat; per a nosaltres és el més important. Felicitats pel vostre preciós dia! I moltíssimes gràcies per deixar-nos formar-ne part! -
Adri Enviado el 17/02/2022Valoración 5 de 5
Grandes profesionales / Grans professionals
----------------------------------------------------------
Ens ha agradat molt en tots els aspectes. El tracte i la proximitat han estat molt bons. Ens han fet sentir molt còmodes i el resultat final ha estat excel·lent.Nos ha gustado mucho en todos los aspectos. El trato y la cercanía han sido muy buenos. Nos han hecho sentir muy cómodos y el resultado final ha sido excelente.
----------------------------------------------------------
Ens ha agradat molt en tots els aspectes. El tracte i la proximitat han estat molt bons. Ens han fet sentir molt còmodes i el resultat final ha estat excel·lent.Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
Muchísimas gracias, Adriana. Fue un dia maravilloso y estabais radiantes. ¡Gracias por dejarnos formar parte de vuestro día!
-------------------------------------------------------
Moltes gràcies, Adriana! Va ser un dia perfecte i vosaltres estàveu radiants. Gràcies per deixar-nos formar part del vostre dia! -
Eloi B. Enviado el 28/10/2021Valoración 5 de 5
----------------------------------------------------
Un molt bon servei i qualitat de les fotos i els vídeos, excel·lent! Un tracte inmillorable!Un muy buen servicio y calidad de las fotos y los vídeos, ¡excelente! ¡Un trato inmejorable!
----------------------------------------------------
Un molt bon servei i qualitat de les fotos i els vídeos, excel·lent! Un tracte inmillorable!Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
¡Muchas gracias, Eloi! Un placer formar parte de vuestro gran día... ¡Fue todo precioso! ¡Felicidades!
------------------------------------------------------
Moltes gràcies, Eloi! Va ser un plaer formar part del vostre gran dia... Va ser tot molt bonic! Felicitats! -
Mònica A. Enviado el 16/10/2021Valoración 5 de 5
Aun no hemos visto las fotos pero sabemos que serán geniales, un estilo fotográfico inmejorable y el equipo es muy profesional. Te hacen sentir cómodo en todo momento, incluso con los nervios del día. 100 % recomendable.Aun no hemos visto las fotos pero sabemos que serán geniales, un estilo fotográfico inmejorable y el equipo es muy profesional. Te hacen sentir cómodo en todo momento, incluso con los nervios del día. 100 % recomendable.Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
Mònica, muchas gracias por la confianza. Esperamos estar a vuestra altura y que tengáis un precioso recuerdo para toda la vida. Para nosotros siempre es un placer y un privilegio subir a Andorra. ¡Espectacular! -
Eric G. Enviado el 20/07/2021Valoración 5 de 5
No pudimos elegir mejor, son fantásticos, muy profesionales y con mucho talento. Además, se adaptaron a nuestras necesidades sin problema alguno.No pudimos elegir mejor, son fantásticos, muy profesionales y con mucho talento. Además, se adaptaron a nuestras necesidades sin problema alguno.Respuesta de Foto&Film by ProduccionsMC:
Siempre decimos que tener feeling con la pareja es superimportante y con vosotros, cada vez que hemos hablado ha ido a más... Nos lo habéis puesto todo muy fácil... ¡Muchas gracias, Eric, por valorar así de bien nuestro trabajo! -